Haren

Lidmaatschappen

Hoe vaak wil je trainen? 1, 2 of 3 keer per week? Bij S.T.A.R.S. Personal Training Haren kan het allemaal. Iedere week werk je samen met je personal trainer aan jouw doelen. De trainingen duren 30 minuten en worden naar jouw wensen ingevuld door de personal trainer. Zo worden de trainingssessies lekker afwisselend om het leuk te maken en houden.

De looptijd van de lidmaatschappen is 3 maanden. Daarna kun je het lidmaatschap iedere maand opzeggen.

Single. Helemaal voor jou

Personal training

162,50 per maand
  • 1x per week

Personal training

292,50 per maand
  • 2x per week

Personal training

372,50 per maand
  • 3x per week

Duo. Liever samen

DUO training

95 per persoon per maand
  • 1x per week

DUO training

165 per persoon per maand
  • 2x per week

DUO training

235 per persoon per maand
  • 3x per week

S.T.A.R.S. Haren: meer dan personal training

Bij S.T.A.R.S. is personal training slechts het begin. Kijk je graag naar jezelf in de spiegel met een gevoel van trots en tevredenheid? Ons doel is een gezonde geest in een gezond lichaam. Dankzij onze samenwerking met top zorgprofessionals zoals artsen, fysiotherapeuten en psychologen, tillen we jouw prestaties naar een hoger niveau – in de sportschool en daarbuiten, midden in het centrum van Haren!

Investeer in je toekomst

Omdat je het waard bent

Bij S.T.A.R.S. geloven we in persoonlijke aandacht, niet in standaardoplossingen. Wij weten dat ware gezondheid verder gaat dan alleen het fysieke aspect. Daarom focussen we ons op zowel je lichaamskracht als je mentale welzijn, altijd gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en afgestemd op jou.

We maken een grondige analyse van jouw lichamelijke en mentale staat en werken nauw samen met medische experts. Zo kunnen we een programma ontwikkelen dat perfect afgestemd is op jouw behoeften en doelen.

Personal training Haren

Vol gas voor jou

Met personal training in Haren ga je aan de slag met het bereiken van jouw doelen. Hoe je dat doet is helemaal afhankelijk van wat voor jou goed voelt en haalbaar is. Dus als je het eens wat drukker hebt met je werk, stellen we de doelen bij. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat sporten leuk blijft. Wij willen dat jij je goed voelt en plezier hebt/krijgt in sporten. Dat je het gaat missen als je een weekje niet kunt.

Samen met jouw personal trainer kijk je welke trainingen het beste bij jouw passen om de gestelde doelen te behalen. Jouw personal trainer zorgt ervoor dat je met meer energie naar buiten gaat dan waarmee je naar binnen kwam. Het resultaat wat je steeds beter ziet in de spiegel en merkt aan je lichaam, geeft je energie en motivatie om door te zetten!

Jouw weg naar een gezondere toekomst

Investeer vandaag en pluk morgen al de vruchten. Zet nu de eerste stappen naar een gezonder leven; wij zijn er om je op weg te helpen. Met onze wetenschappelijk onderbouwde aanpak leg je niet alleen een solide basis voor je toekomstige gezondheid, maar voel je je ook direct fitter en energieker. 

Neem contact op voor een persoonlijke intake.

Onze trainingen

Trainingen in Haren

Tijdens de intake en gedurende het traject kijken we naar wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken. Daarvoor kunnen we verschillende soorten trainingen inzetten. Wil jij kracht en conditie? Ga dan lekker kickboksen. Wil je rust in je hoofd en lichaam? Denk dan eens aan yoga.

Kun jij tegen een stootje?

Leer luisteren naar je lichaam

Ga jij de uitdaging aan?

Push it to the limit