Duo personal training

Duo Personal Training

Vind jij het leuk om samen te sporten met je partner, zus, buurman, vriend of vriendin? Dan is duo personal training perfect voor jullie. Het werkt extra motiverend als jullie dezelfde doelen hebben. Onder begeleiding van een personal trainer gaan jullie aan de slag met een gezamenlijk trainingsschema. Onder begeleiding van een personal trainer gaan jullie aan de slag in een gezamenlijke trainingssessie

De invulling van

Duo Personal Training

Net als bij 1-op-1 sessies gaan jullie samen met een personal trainer iedere week aan de slag met het halen van jullie doelen. 30 minuten lang worden jullie niet alleen fysiek, maar ook mentaal uitgedaagd met verschillende trainingen, zoals kickboksen, yoga, krachttraining of HIIT. Afhankelijk van jullie doelen bepaalt de personal trainer welke training jullie gaan doen. Kijk eens op de pagina personal training om een betere indruk te krijgen van het unieke sportconcept van S.T.A.R.S.

Effectief en snel

Wil jij graag samen met iemand personal training volgen? Omdat je dat motiverend vindt, gewoon gezellig of omdat het je beter uitkomt in de kosten. Vul het onderstaande formulier in en kom samen met jouw sportmaatje langs voor een gratis intake. We bespreken welke doelen jij hebt en maken een plan. Hebben jullie (nog) geen maatje om mee te trainen? Geen probleem, dan gaan wij voor jou op zoek naar een goede match waarmee je samen kunt sporten. Kijk hiervoor dan op onze pagina Mix & Match

Voordelen van duo Personal Training

  • Samen trainen stimuleert: je zet extra in om niet achter te blijven.
  • Duo training is gezellig en grappig met iemand die je kent.
  • Mix & match biedt de kans om nieuwe mensen en vrienden te ontmoeten.
  • Duo personal training is voordeliger zonder in te leveren op begeleiding.

Kosten duo Personal Training

De kosten voor duo personal training zijn afhankelijk van het aantal keer per week dat jullie willen trainen. De kosten variëren van €80 per maand tot €220 per maand.

Duo Personal Training

Maak direct een afspraak voor het inplannen van een gratis intakegesprek! Dan kunnen jij en je sportmaatje aan de slag of wij gaan aan de slag met het vinden van jouw sportmaatje!