Personal Training Groningen

De club voor personal training Groningen

Personal training in de binnenstad van Groningen. Dat krijg je als je gaat sporten bij S.T.A.R.S. in Groningen. In de private gym werk jij samen met je personal trainer aan jouw doelen. Of dat nu afvallen is, sterker worden of conditie opbouwen, het kan allemaal bij S.T.A.R.S. Personal Training Groningen. Na de training kun je in deze vestiging heerlijk bijkomen in de sauna. 

Lidmaatschappen

Lidmaatschappen personal training Groningen

Hoe vaak wil je trainen? 1, 2 of 3 keer per week? Bij S.T.A.R.S. Personal Training Groningen kan het allemaal. Iedere week werk je samen met je personal trainer aan jouw doelen. De trainingen duren 30 minuten en worden naar jouw wensen ingevuld door de personal trainer. Zo worden de trainingssessies lekker afwisselend om het leuk te maken en houden.

De looptijd van de lidmaatschappen is 3 maanden. Daarna kun je het lidmaatschap iedere maand opzeggen.

Single. Helemaal voor jou

Personal training

162,50 per maand
  • 1x per week

Personal training

292,50 per maand
  • 2x per week

Personal training

372,50 per maand
  • 3x per week

Duo. Liever samen

DUO training

95 per persoon per maand
  • 1x per week

DUO training

165 per persoon per maand
  • 2x per week

DUO training

235 per persoon per maand
  • 3x per week

Onze trainingen

Trainingen in Groningen

Tijdens de intake en gedurende het traject kijken we wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken. Daarvoor kunnen we verschillende soorten trainingen inzetten. Wil jij kracht en conditie? Ga dan lekker kickboksen. Wil je rust in je hoofd en lichaam? Denk dan eens aan yoga.

Kun jij tegen een stootje?

Leer luisteren naar je lichaam

Ga jij de uitdaging aan?

Push it to the limit

Meer dan alleen sporten

Faciliteiten bij S.T.A.R.S. Personal Training Groningen

Wij zijn van mening dat sporten leuk moet blijven en moet voelen als een ontspanmoment, een moment voor jezelf waar je even je hoofd kunt leegmaken en weer met energie de deur uit gaat. Voor ons is het belangrijk dat jij je goed voelt. Daarom hebben wij veel aandacht geschonken aan de faciliteiten die we bieden.

Ruimte S.t.a.r.s Personal Training Groningen
Ruimte Van S.t.a.r.s Personal Training Groningen
Hiit Tijdens Personal Training Groningen
Fitnessbank Bij Personal Training Groningen

Meer dan alleen sporten

Personal trainers Groningen

Bij S.T.A.R.S. Personal Training Groningen hebben wij een groep personal trainers die voor je klaarstaan. Onze trainers zijn ook coaches. Je kunt alles bij ze kwijt en ze zullen je zo goed mogelijk ondersteunen en waar mogelijk helpen. Bij ons gaat het erom dat jij gelukkig bent. Dan zijn wij dat ook! In Groningen loop je de volgende trainers tegen het lijf: