Personal Training krachttraining in Groningen

Wil jij fysiek en mentaal sterker in je schoenen staan? Lijkt het je fijn als je makkelijker dingen op kunt tillen en je wat sneller de trap op sprint zonder dat je direct buiten adem bent? Het gevoel dat je echt sterker bent, zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit!

Personal training

krachttraining bij S.T.A.R.S

Krachttraining zorgt voor de aanmaak van bepaalde stresshormonen die ervoor zorgen dat je alerter bent en dat je je energieker voelt. En dat is precies wat we bij S.T.A.R.S willen bereiken. We vinden het belangrijk dat als je klaar bent met de training, je voelt dat je wat gedaan hebt, maar nog voldoende energie hebt om de rest van de dag door te komen.

Doe je aan personal training krachttraining bij S.T.A.R.S, dan werk je voornamelijk met je eigen gewicht of met losse gewichten. Bij ons staan geen apparaten waarop je oefeningen doet. Door losse gewichten te gebruiken, gebruik je veel meer spieren in je lichaam waardoor de training een stuk effectiever wordt en je er echt wat aan hebt in het dagelijks leven. En je hoeft niet bang te zijn dat je iets verkeerd doet, want jouw personal trainer houdt continu in de gaten wat je aan het doet bent.

Krachttraining en cardio: perfect voor afvallen en shapen

 Heb jij als doel om af te vallen? Dan zullen we in de meeste gevallen beginnen met cardio om de eerste kilo’s kwijt te raken. Daarna gaan we verder met krachttraining om je mooi te shapen. We zorgen daarin voor een overloop, zodat je mooier afvalt. Het duurt dan wel wat langer, maar je hebt wel direct mooier resultaat.

Denk je bij krachttraining aan een saaie training met veel herhaling en voortdurend tellen? Niet bij S.T.A.R.S! Krachttraining en cardio is bij ons HIIT, high intensity interval training. We zorgen ervoor dat jij ondertussen nergens aan kunt denken door je constant af te leiden en je prikkels te geven.

personal training

Krachttraining bij S.T.A.R.S.

Krachttraining zorgt voor de aanmaak van bepaalde stresshormonen die ervoor zorgen dat je alerter bent en dat je je energieker voelt. En dat is precies wat we bij S.T.A.R.S. willen bereiken. We vinden het belangrijk dat als je klaar bent met de training, je voelt dat je wat gedaan hebt, maar nog voldoende energie hebt om de rest van de dag door te komen.

Doe je aan personal training krachttraining bij S.T.A.R.S., dan werk je voornamelijk met je eigen gewicht of met losse gewichten. Wij gebruiken geen apparaten voor het doen van oefeningen. Door te trainen met losse gewichten gebruik je veel meer spieren in je lichaam, waardoor de training een stuk effectiever wordt en je er echt wat aan hebt in het dagelijks leven. Je hoeft niet bang te zijn dat je iets verkeerd doet, want jouw personal trainer houdt continu in de gaten wat je aan het doet bent.

Krachttraining en cardio: perfect voor afvallen en shapen

 Heb jij als doel om af te vallen? Dan zullen we in de meeste gevallen beginnen met cardio om de eerste kilo’s kwijt te raken. Daarna gaan we verder met krachttraining om je mooi te shapen. We zorgen daarin voor een overloop, zodat je mooier afvalt. Het duurt dan wel wat langer, maar je hebt wel direct mooier resultaat.

Denk je bij krachttraining aan een saaie training met veel herhaling en voortdurend tellen? Niet bij S.T.A.R.S.! Krachttraining en cardio is bij ons HIIT, High Intensity Interval Training. We zorgen ervoor dat jij nergens anders aan kunt denken door je constant af te leiden en je prikkels te geven.

Vivian Van Weert - S.t.a.r.s Groningen | Personal Trainer | Groningen - Haren - Zuidhorn

Krachttraining en cardio in combinatie met andere sporten

Wij vinden het belangrijk dat jij alles eruit kunt halen wat erin zit. Daarom kijken we goed wat bij jou aanslaat en dat kan per trainingssessie weer anders zijn. Heb je een drukke dag gehad en weinig energie over? Dan houden we daar rekening mee en doen we andere oefeningen zodat je alsnog met energie de deur uitgaat.

Heb je stress en frustratie? Trek dan eerst de handschoenen maar aan om het er allemaal uit te kicken met kickboksen. Dan gaan we daarna wel bezig met de krachttraining, of niet.

Bekijk ook onze andere trainingen

Samen met jouw personal trainer kijk je welke trainingen het beste bij jouw passen om de gestelde doelen te behalen. Om het sporten leuk te maken en te houden worden verschillende trainingen ook met elkaar gecombineerd en afgewisseld.

Boxing - S.t.a.r.s Groningen | Personal Trainer | Groningen - Haren - Zuidhorn

Kickboksen

Als je tegen een stootje kunt en er graag eentje uitdeelt, is kickboksen echt wat voor jou! Je focust op kracht, conditie en techniek.

Lotus - S.t.a.r.s Groningen | Personal Trainer | Groningen - Haren - Zuidhorn

Yoga

Yoga leert je luisteren naar je eigen lichaam. Het gaat om bewustwording, zien en voelen wie bent. Je voelt je lichamelijk en geestelijk fitter.

Krachttraining - S.t.a.r.s Groningen | Personal Trainer | Groningen - Haren - Zuidhorn

HIIT

High Intensity Interval Training is trainen waarbij je door intervals in een korte tijdsduur intensieve inspanningen levert. Ga jij de uitdaging aan?