Revalidatie

Health

Revalidatie bij S.T.A.R.S: samen naar een duurzaam herstel

Revalideren kan een uitdaging zijn, zowel mentaal als fysiek. Bij S.T.A.R.S begrijpen we dat en daarom zijn we er om je in elke fase van je herstel compleet te ontzorgen. Met onze sessies benadering en uitgebreide trainingsschema’s ben je in goede handen. 

shutterstock 1292702386

Revalideren is werken aan je herstel

Er zijn talloze momenten in het leven waarop revalidatie naast nuttig, ook zelfs essentieel kan zijn voor je welzijn. Hier zijn enkele veelvoorkomende situaties waarin een revalidatietraject het verschil kan maken: 

  • Na een operatie: Heb je onlangs een nieuwe heup gekregen of ben je geopereerd aan je knie? Revalidatie helpt je sneller terug te komen op je oude niveau. 
  • Sportblessure: Heb je een knieblessure opgelopen tijdens het voetballen? Een op maat gemaakt revalidatieplan kan je helpen om weer het veld op te gaan. 
  • Chronische klachten: Ervaar je langdurige rugpijn of heb je last van astma? Door gerichte oefeningen kun je je dagelijks leven een stuk aangenamer maken. 
  • Ouderdom: Merk je dat traplopen steeds moeilijker wordt? Met de juiste begeleiding kun je langer fit en zelfstandig blijven.

Revalidatie is naast werken aan je herstel, ook helpen om  eventuele complicaties voor te zijn en je algehele levenskwaliteit te verbeteren. Of je nu kampt met een blessure, herstelt van een operatie of leert omgaan met een chronische aandoening, een op maat gemaakt revalidatieprogramma kan het verschil maken.  

Bij ons krijg je een persoonlijke aanpak, die ervoor zorgt dat het revalidatietraject precies aansluit op jouw unieke situatie en behoeften. 

Van de fysio naar de personal trainer

Na een grondige diagnose door onze fysiotherapeuten krijg je een hands-on behandeling die specifiek is afgestemd op jouw klachten en behoeften. Maar we gaan verder dan dat. Ons team van ervaren personal trainers neemt het stokje over en helpt je met revalidatietrainingen die zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op je behandeling. 

Onze trainingen zijn op maat gemaakt en worden constant bijgesteld om aan te sluiten op jouw voortgang en behoeften. Of je nu bezig bent met het herstel van een sportblessure, revalideert na een operatie of hulp nodig hebt bij het managen van een chronische aandoening, we hebben een breed scala aan trainingsprogramma’s die de ondersteuning biedt die je nodig hebt. 

Dankzij deze geïntegreerde aanpak, waarbij fysiotherapie en training hand in hand gaan, zorgen we ervoor dat je sneller je oude niveau bereikt – of zelfs een niveau hoger. Onze personal trainers werken nauw samen met de fysiotherapeuten om ervoor te zorgen dat je training in lijn is met het advies en de oefeningen die je hebt gekregen. Zo kun je rekenen op een soepele overgang van je behandeling naar je gewenste, actievere levensstijl. 

vrouw_houd_iemands_hand_vast

Waarom revalideren met S.T.A.R.S.

  • Op maat voor jou: We snappen dat iedereen anders is. Daarom krijg jij een plan dat écht bij je past. 

  • Top team: Onze fysio’s en trainers zijn echte pro’s. Ze weten wat ze doen en ze doen het goed. 

  • Meer dan alleen oefeningen: We kijken naar het totaalplaatje, zodat jij je snel beter voelt.
     
  • Geen gedoe: We regelen alles voor je, van A tot Z. Jij kunt je volledig richten op beter worden. 

Samen werken aan jouw herstel

Bij S.T.A.R.S. geloven we dat herstel een teamsport is. Jij bent de spil van dat team en we staan klaar om je te ondersteunen op elk moment van je revalidatietraject. Met onze hands-on benadering en op maat gemaakte revalidatietrainingen ben je niet alleen sneller op de been, maar voel je je ook zekerder en krachtiger. Dus waar wacht je nog op? Zet vandaag de eerste stap op weg naar herstel en een betere levenskwaliteit.