Onze aanpak

Over ons

Sporten onder begeleiding bij S.T.A.R.S. Personal Training

Wil jij sporten onder begeleiding, zodat je weet dat je verantwoord en effectief aan je fysieke en mentale gezondheid werkt? Dan ben je bij S.T.A.R.S. aan het juiste adres. S.T.A.R.S. is een uniek concept voor personal training waarbij we niet alleen kijken naar de fysieke resultaten, maar ons ook richten op jouw mentale gezondheid.

Meeste resultaat

Bij S.T.A.R.S. haal je veel meer uit je trainingen dan alleen fysiek fitter worden. Wij weten namelijk dat het net zo belangrijk is om goed in je vel te zitten. Daarom richten wij naast de resultaten die te zien zijn op de bodyscan, ook nog veel meer op de resultaten die jij mentaal boekt.

Privacy tijdens het sporten

Voel jij je ongemakkelijk als je gaat sporten in een grote sportschool met allemaal fitte mensen om je heen? Heb je dan het gevoel dat je tekortschiet? Dan ben je bij S.T.A.R.S. helemaal aan het juiste adres! Bij ons train je in een ruimte waar je alle privacy krijgt. In al onze trainingsruimtes sport je alleen of met maximaal 1 ander.

Training op maat

Wij werken zonder standaard trainingsschema’s. Tijdens de intake bespreken we welke doelen jij hebt en maken we een bodyscan om jouw lichamelijke behoeftes te bepalen. Het kan ook per trainingssessie verschillen wat we doen. Verloopt je dag wat moeilijk, ben je wat vermoeider of heb je juist energie voor twee? We kijken wat jij die dag aankunt en passen de training daarop aan. Dat is het voordeel van sporten onder begeleiding.

Meer energie

Sporten onder begeleiding bij S.T.A.R.S. zorgt voor meer energie in het dagelijks leven en na de training. We zorgen ervoor dat jij aan het eind van de dag met een voldaan gevoel op de bank ploft in plaats van dat je helemaal afgemat thuiskomt. Dat betekent niet dat onze trainingen low impact zijn en dat het halen van jouw doelen heel lang gaat duren, maar we trainen slim en gaan niet verder dan jouw grenzen.

Hoogopgeleide trainers

Al onze personal trainers zijn opgeleid om training te geven. Naast een goede opleiding, hebben ze ook veel ervaring. Daardoor kunnen ze goed aanvoelen wat jij aankunt en bepalen ze samen met jou de juiste doelen. De personal trainers zijn niet alleen geïnteresseerd in het resultaat op de weegschaal, maar vinden het emotionele aspect van wat sporten met je doet net zo belangrijk. Ze stellen zich op als sparringspartner aan wie je alles kunt vertellen en proberen je door middel van sporten onder begeleiding te helpen.

Aandacht voor jou

Bij S.T.A.R.S. Personal Training draait sporten onder begeleiding helemaal om jou. We bieden alleen personal training en duo training aan. Zo kunnen we persoonlijke aandacht garanderen.

Anna de Kok

Met ontzettend veel plezier heb ik jaren gewerkt aan Anna de Kok Personal Training. Omdat ik zelf ook altijd veel trainingen gaf voelde het helemaal oké om mijn bedrijf mijn eigen naam te blijven geven. Maar na 3 jaar was ik steeds minder op de vloer te vinden en meer achter de schermen aan het werk. Dit maakte dat het steeds minder goed voelde om mijn eigen naam aan te houden. Met een fantastisch team van trainers zijn we samen groot geworden en we hebben de ambitie om nog groter te worden. Maar niet perse in omvang, maar vooral in het bieden van kwaliteit. Nog meer aandacht voor onze sporters en nog meer oog voor details. Met de nieuwste technieken op het gebied van coaching, maar vooral de combinatie tussen het fysieke en het mentale deel staan centraal bij S.T.A.R.S. Vijf elementen; – Self Awareness, Together, Attention, Relax & Smile. Dit zijn de vijf elementen waarmee we van jou een echte STAR gaan maken. Met de liefde voor ons vak en de passie om zoveel mogelijk mensen te helpen gaan we verder onder deze naam!

Reviews

Wat mensen zeggen