Zuidhorn

S.T.A.R.S. Zuidhorn: meer dan personal training

Bij S.T.A.R.S. is personal training slechts het begin. Kijk je graag naar jezelf in de spiegel met een gevoel van trots en tevredenheid? Ons doel is een gezonde geest in een gezond lichaam. Dankzij onze samenwerking met top zorgprofessionals zoals artsen, fysiotherapeuten en psychologen, tillen we jouw prestaties naar een hoger niveau – in de sportschool en daarbuiten, midden in het centrum van Zuidhorn!

Investeer in je toekomst

Omdat je het waard bent

Bij S.T.A.R.S. geloven we in persoonlijke aandacht, niet in standaardoplossingen. Wij weten dat ware gezondheid verder gaat dan alleen het fysieke aspect. Daarom focussen we ons op zowel je lichaamskracht als je mentale welzijn, altijd gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en afgestemd op jou.

We maken een grondige analyse van jouw lichamelijke en mentale staat en werken nauw samen met medische experts. Zo kunnen we een programma ontwikkelen dat perfect afgestemd is op jouw behoeften en doelen.

Personal training Zuidhorn

Vol gas voor jou

Met personal training in Zuidhorn ga je aan de slag met het bereiken van jouw doelen. Hoe je dat doet is helemaal afhankelijk van wat voor jou goed voelt en haalbaar is. Dus als je het eens wat drukker hebt met je werk, stellen we de doelen bij. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat sporten leuk blijft. Wij willen dat jij je goed voelt en plezier hebt/krijgt in sporten. Dat je het gaat missen als je een weekje niet kunt.

Samen met jouw personal trainer kijk je welke trainingen het beste bij jouw passen om de gestelde doelen te behalen. Jouw personal trainer zorgt ervoor dat je met meer energie naar buiten gaat dan waarmee je naar binnen kwam. Het resultaat wat je steeds beter ziet in de spiegel en merkt aan je lichaam, geeft je energie en motivatie om door te zetten!

Jouw weg naar een gezondere toekomst

Investeer vandaag en pluk morgen al de vruchten. Zet nu de eerste stappen naar een gezonder leven; wij zijn er om je op weg te helpen. Met onze wetenschappelijk onderbouwde aanpak leg je niet alleen een solide basis voor je toekomstige gezondheid, maar voel je je ook direct fitter en energieker. 

Neem contact op voor een persoonlijke intake.