Personal Training

Health

Personal Trainings studio

Bij S.T.A.R.S. bieden we personal training die verder gaat dan alleen lichamelijke oefeningen. In onze eigen studio werk je één-op-één met een trainer om niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker te worden. Of je nu je conditie wilt verbeteren, wilt afvallen, of gewoonweg fitter wilt voelen, wij staan klaar om je te helpen jouw persoonlijke doelen te bereiken. Bij S.T.A.R.S. draait alles om jou en je welzijn.

In onze trainingscentra in Groningen, Haren en Zuidhorn doen wij waar we goed in zijn.

Personal Training geven en coachen. Dat is waar we goed in zijn en dat is wat we doen. Onze personal trainers begrijpen als geen ander hoe voeding een cruciale rol in je algehele welzijn speelt. Daarom bieden we de mogelijkheid voor een deskundig voedingsadvies op maat als onderdeel van jouw trainingstraject.

Samen met jou creëren we een persoonlijk voedingsschema dat aansluit bij jouw levensstijl en fitnessdoelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon gezonder wilt eten, wij hebben de kennis in huis om je te begeleiden. Met een op maat gemaakt voedingsplan wordt het halen van je doelen naast makkelijker, ook een stuk smakelijker!

De trainingen bij S.T.A.R.S.

Samen met jouw personal trainer kijk je welke trainingen het beste bij jouw passen om de gestelde doelen te behalen. Om het sporten leuk te maken en te houden worden verschillende trainingen ook met elkaar gecombineerd en afgewisseld. Onze trainingen worden in zowel onze sportschool in Groningen gegeven als in Haren en Zuidhorn.

Ons traject

Laten we van start gaan naar een gezondere levensstijl door ons kennismakingsformulier in te vullen. Hier delen we wat basisinfo en kijken we naar jouw specifieke gezondheidsdoelen. Je begint hier gewoon met het invullen van wat gegevens!

Ons team van professionals staat klaar voor een grondige medische check en fysieke beoordeling. Dit helpt ons om jou beter te begrijpen, zodat we een programma kunnen maken dat echt bij je past. Denk aan het neerzetten van een stevige basis voor jouw plan naar een gezondere levensstijl.

Samen stellen we realistische doelen op die passen bij jouw wensen en behoeften. Deze doelen zijn gewoon de richtingaanwijzers voor jouw persoonlijke plan naar een gezondere levensstijl.

Bij ons geloven we in teamwork! In samenwerking met fysiotherapeuten stellen we een trainingsprogramma op dat niet alleen veilig is, maar ook echt werkt voor jou. Jouw gezondheid staat voorop! Het programma is dan ook op maat gemaakt voor jou, dus wij verkopen geen ‘standaard’ programma’s, maar stellen samen met jou je programma op.

Bij ons draait het niet alleen om fysieke gezondheid, maar ook om hoe je je voelt. Onze coaching richt zich op motivatie, zelfbeeld en het veranderen van je levensstijl. Ontdek hoe coaching jouw traject nog boeiender maakt!

Nu ben je klaar om te starten! Begin samen met jouw Personal Trainer met de door hem of haar, op maat gemaakte trainingen. De eerste fysieke stappen naar een actiever leven zet je hier!

We blijven realistisch en willen constant verbeteren. Regelmatige controles zorgen ervoor dat we meten hoe het gaat en het programma aanpassen zodat het blijft passen bij wat jij nodig hebt.