Kimberley Mulder

Kimberley Mulder

Altijd al eens ondersteund willen worden in je training door een bodybuilder? Dat kan als je voor Kimberley kiest bij S.T.A.R.S. personal training. Een beetje geïmponeerd kun je er misschien wel van raken, maar onder al die spieren zit een hele rustige, gemotiveerde trainer die je met alle liefde helpt bij zelfs je kleinste doelen. Juist van die kleine overwinningen in het dagelijks leven van haar klanten krijgt Kimberley een boost. 

Voor Kimberley is sport haar leven, al vanaf jongs af aan was ze bezig met bewegen. Acht jaar lang speelde ze tennis, tot ze haar racket inruilde voor de gewichten. Fitness werd haar nieuwe passie en van het één kwam het ander. In 2019 stond ze voor het eerst op het podium bij een bodybuilding wedstrijd en ze werkt toe naar een professionele carrière. Ondertussen volgde ze de opleiding Sport & Bewegen in Groningen en behaalde ze verschillende certificaten die haar ondersteunden in haar werk. “Kies voor werk dat niet voelt als werk”, het is dan ook geen verrassing dat Kimberley als personal trainer bij S.T.A.R.S. aan de slag ging.

Kies je voor Kimberley als je personal trainer, dan krijg je een betrokken, rustige coach die je graag helpt met het behalen van jouw doelen. Wil jij op vakantie die heuvels op kunnen lopen zonder hijgend aan de top te verschijnen? Of heb jij altijd al de droom gehad om de marathon van Rotterdam te lopen? Hoe groot of klein jouw doelen ook zijn, Kimberley zorgt ervoor dat jij er met een glimlach naar toe werkt. Werken aan een betere versie van jezelf begint met een personal training sessie van Kimberley.

Wil jij ook ervaren hoe leuk sporten en bewegen is en wat voor positief effect dit kan hebben op jouw leven? Wil je hierbij ondersteund worden door Kimberley? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake en proeftraining!