Britt Pouwer

Britt Pouwer

Ben jij op zoek naar die personal trainer die je niet alleen fysiek weet te ondersteunen maar ook mentaal? Britt weet als geen ander hoe belangrijk sporten is voor je mentale gezondheid. Ze ondervond het aan den lijve toen ze in een depressie raakte en door middel van sporten weer een doel had. “Sporten is meer dan bewegen, je komt ook mentaal weer in beweging.”  En in beweging is ze gebleven!

Britt volgde de opleiding Sport & Bewegen aan het Alfa College en werkte daarna 5 jaar in een fitnessschool. Hier gaf ze verschillende lessen, van bootcamps en crossfit tot boksen en HIIT. Ze ontdekte nieuwe sporten als yoga en boulderen, waar ze nog meer die mentale rust vond. “Boksen werkt voor mij heel therapeutisch. Het geeft je veel zelfvertrouwen.” Al haar ervaringen neemt Britt mee in haar personal training, want juist dat 1 op 1 werken is uiteindelijk waar haar passie ligt. “Het leveren van een bijdrage aan iemands welzijn en de dankbaarheid die je ervoor terugkrijgt”, dat is wat personal training voor Britt zo speciaal maakt.

Kies je voor Britt als je personal trainer, dan krijg je een betrokken coach die je niet alleen fysiek weet te ondersteunen maar ook mentaal. “Ik vind het mooi om te zien dat mensen zich een personal training gunnen.” Of je nu gewoon puur aan de slag wil om kilo’s te verliezen, juist wil werken aan je armspieren of vooral lekker in je vel wilt zitten, Britt helpt jou graag.

Wil jij ook ervaren hoe leuk sporten en bewegen is en wat voor positief effect dit kan hebben op jouw leven? Wil je hierbij ondersteund worden door Britt? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake en proeftraining!