Gratis 3D-bodyscan

Aan de hand van onze 3D-bodyscanner brengen we jouw lichaam in beeld. Klik op het filmpje om te zien hoe dit in zijn werk gaat. Aansluitend op de 3D-Bodyscan krijg je een adviesgesprek met een personal trainer van S.T.A.R.S. Dit is Vivian. Vivian legt je precies uit wat de scan inhoudt en wat je kunt doen om jouw fysieke gezondheid te verbeteren.

De 3D-Bodyscan is geheel vrijblijvend. Lijkt het je leuk om toch meer over S.T.A.R.S. te weten te komen en hoe wij in combinatie met de 3D-Bodyscanner en onze trainingen werken aan jouw doelen? Dan kun je deze dag geheel vrijblijvend een intake plannen. Deze bestaat uit een kennismaking en proeftraining. Deze intake kun je plannen in Groningen, Haren of Zuidhorn.

De locatie is goed bereikbaar met de auto fiets en openbaar vervoer. Ben jij nieuwsgierig geworden? Plan dan snel je scan in en dan zien we je binnenkort!

Adres : Jachtlaan 5, Haren

3D-Bodyscan

Het apparaat dat gebruikt wordt voor het maken van de 3D-bodyscan, wordt verder nergens in Nederland gebruikt in combinatie met sporten. 

Wat meten we?

  • Je houding
  • Het vetpercentage
  • Het percentage botmassa
  • Het lichaamsvochtpercentage
  • De figuurscore

Afspraak boeken

De 3D-bodyscan en het gesprek duren samen 30 minuten. De scandag vindt plaats in onze vestiging in Haren. Boek direct jouw tijdslot!

[ssa_booking type=scan-gesprek]