Personal training Groningen

voor fantastisch resultaat

Personal Training Groningen: Wil jij weer lekker in je vel zitten? Het leuk vinden om in de spiegel te kijken en tevreden te zijn met wie je bent? Wij gaan voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Met personal training in Groningen helpen we jou bij het halen van je doelen, of dat nu afvallen, conditie opbouwen, fitter worden of leren boksen is.

Personal training Groningen

vol gas voor jou

Met personal training Groningen ga je aan de slag met het bereiken van jouw doelen. Hoe je dat doet is helemaal afhankelijk van wat voor jou goed voelt en haalbaar is. Dus als je het eens wat drukker hebt met je werk, stellen we de doelen bij. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat sport leuk blijft. Sporten in een sportschool, gym of club moet voelen als een moment voor jezelf en niet als een extra opgelegde taak. Wij willen dat jij je goed voelt en plezier hebt/krijgt in sporten. Dat je het gaat missen als je een weekje niet kunt.

Personal training voor een fit lichaam en gezonde geest

Sporten zorgt niet alleen voor een gezond lichaam, maar ook voor een gezonde geest. Wat je ziet in de spiegel is vaak een reflectie van wat zich in je hoofd afspeelt. Daarom richten wij niet alleen op kracht en cardio om fysiek fitter worden, maar ook geestelijk. Jouw personal trainer spart op emotioneel gebied met je. Soms kan dat best even heftig zijn, want we moeten eerst de pijnpunten vinden om de juiste oplossing te bepalen. Om jou de ruimte te geven om jezelf helemaal te geven, bieden wij een veilige omgeving waar een vriendschappelijke sfeer heerst.

Het resultaat van personal training loont!

Ken je dat gevoel dat je helemaal voldaan aan het eind van de dag op de bank ploft? Dat is het gevoel dat je krijgt als je sport bij S.T.A.R.S. Jouw personal trainer zorgt ervoor dat je met meer energie naar buiten gaat dan waarmee je naar binnen kwam. Het resultaat wat je steeds beter ziet in de spiegel en merkt aan je lichaam, geeft je energie en motivatie om door te zetten!

Ga voor resultaat!

Personal Training Resultaat Bij S.t.a.r.s Groningen | Personal Trainer | Groningen - Haren - ZuidhornPersonal Training Resultaat Bij S.t.a.r.s Groningen | Personal Trainer | Groningen - Haren - Zuidhorn

Wij blijven bij onze leest: personal training Groningen S.T.A.R.S

Training geven en coachen. Dat is waar we goed in zijn en dat is wat we doen. We geven je niet allerlei verschillende voedingsschema’s waar je je aan moet houden. We gaan ervan uit dat je wel weet wat gezonde voeding is. We vinden het belangrijk dat iedereen daarover zelf nadenkt. Uiteraard willen we best advies geven over goede voeding om jouw doelen te halen.

1 op 1 trainingen bij S.T.A.R.S.

Samen met jouw personal trainer kijk je welke trainingen het beste bij jouw passen om de gestelde doelen te behalen. Om het sporten leuk te maken en te houden worden verschillende trainingen ook met elkaar gecombineerd en afgewisseld.

Video afspelen
Boxing - S.t.a.r.s Groningen | Personal Trainer | Groningen - Haren - Zuidhorn

Kickboksen personal training

Als je tegen een stootje kunt en er graag eentje uitdeelt, is kickboksen personal training Groningen echt wat voor jou! Je focust op kracht, conditie en techniek.

Krachttraining - S.t.a.r.s Groningen | Personal Trainer | Groningen - Haren - Zuidhorn

HIIT personal training

High Intensity Interval Training is trainen waarbij je door intervals in een korte tijdsduur intensieve inspanningen levert. Ga jij de uitdaging aan met personal training Groningen?

Lotus - S.t.a.r.s Groningen | Personal Trainer | Groningen - Haren - Zuidhorn

Yoga personal training

Yoga leert je luisteren naar je eigen lichaam. Het gaat om bewustwording, zien en voelen wie bent. Je voelt je lichamelijk en geestelijk fitter. Kies voor yoga personal training Groningen.

Dumbbell - S.t.a.r.s Groningen | Personal Trainer | Groningen - Haren - Zuidhorn

Fitness personal training

Hang jij graag in de gewichten of ren jij het liefst kilometers op een loopband? Dan is fitness voor jou weggelegd. Focus op krachttraining en verbeteren van je conditie met personal training Groningen.