Personal Training
Kickboxen Groningen

Kun jij wel tegen een stootje en deel je er graag een uit? Dan is kickboxen de perfecte training voor jou! Bij S.T.A.R.S. leer je de technieken van het kickboxen en werkt deze sport echt als een uitlaatklep.

Personal training

Kickboxen bij S.T.A.R.S.

Kickboxen is een effectieve, snelle, daadkrachtige training die veel doet voor je mind. Samen met jouw personal trainer gooi jij tijdens een kickboxsessie alle frustraties eruit.

Bij S.T.A.R.S. doen we niet aan sparren en wedstrijden, maar trainen we alleen met pads. Het maakt je fysiek sterker, maar zorgt ook voor een mentale groei. Omdat je je verstand er goed bij moet houden, raak je minder snel afgeleid en kun je je volledig focussen op het hier-en-nu. Bij S.T.A.R.S. zijn we minder bezig met jouw uiterlijk, maar juist meer met wat de sport mentaal met je doet. Kickboxen is stressmanagement, er valt letterlijk een last van je schouders als je klaar bent met de training.

Kickboxen: effectief en snel

Bij kickboxen gebruik je explosieve kracht waardoor je snel in je vetverbranding komt. Je hart komt snel in een hoge hartslag en je gebruikt bij iedere stoot alle spieren in je lichaam. Je bouwt enorm veel conditie op zonder dat je dit direct door hebt.

Iedereen kan kickboxen. Daarvoor hoef je niet extreem soepel te zijn of heel sterk. Samen met je personal trainer gaan jullie ontdekken wat jouw niveau is en zullen we je nooit pushen boven je niveau. Heb je last van bepaalde klachten? We vinden de juiste draai wel! Zet je verstand op scherp en deel rake schoppen uit!

Personal training

Kickboxen bij S.T.A.R.S.

Kickboxen is een effectieve, snelle en daadkrachtige training die veel doet voor je mind. Samen met jouw personal trainer gooi jij tijdens een kickboxsessie alle frustraties eruit.

Bij S.T.A.R.S. doen we niet aan sparren en wedstrijden, maar trainen we alleen met pads. Het maakt je fysiek sterker, maar zorgt ook voor een mentale groei. Omdat je je verstand er goed bij moet houden, raak je minder snel afgeleid en kun je je volledig focussen op het hier-en-nu. Bij S.T.A.R.S. zijn we minder bezig met het uiterlijk, maar juist meer met wat de sport mentaal met je doet. Kickboxen is stressmanagement, er valt letterlijk een last van je schouders als je klaar bent met de training.

effectief en snel

Bij kickboxen gebruik je explosieve kracht waardoor je sneller in je vetverbranding komt. Je hart komt snel in een hoge hartslag en je gebruikt bij iedere stoot alle spieren in je lichaam. Je bouwt enorm veel conditie op zonder dat je dit direct door hebt.

Iedereen kan kickboxen. Daarvoor hoef je niet extreem soepel te zijn of heel sterk. Samen met je personal trainer gaan jullie ontdekken wat jouw niveau is en zullen we je nooit pushen boven je niveau. Heb je last van bepaalde klachten? We vinden de juiste draai wel! Zet je verstand op scherp en deel rake schoppen uit!

Habo Nimer - S.t.a.r.s Groningen | Personal Trainer | Groningen - Haren - Zuidhorn

personal training in combinatie met andere sporten

Je kunt 30 minuten kickboxen samen met jouw personal trainer, maar dat hoeft niet. Soms is het juist heerlijk om je even uit te leven op de pads voor je met je krachttraining begint, of kan het fijn zijn om na je yogasessie nog een paar kicks uit te delen om daarna nog even te ontspannen in de sauna.

Bekijk ook onze andere trainingen

Samen met jouw personal trainer kijk je welke trainingen het beste bij jouw passen om de gestelde doelen te behalen. Om het sporten leuk te maken en te houden worden verschillende trainingen ook met elkaar gecombineerd en afgewisseld.

Dumbbell - S.t.a.r.s Groningen | Personal Trainer | Groningen - Haren - Zuidhorn

Krachttraining & Cardio

Hang jij graag in de gewichten of ren jij het liefst kilometers op een loopband? Focus op krachttraining en verbeteren van je conditie.

Lotus - S.t.a.r.s Groningen | Personal Trainer | Groningen - Haren - Zuidhorn

Yoga

Yoga leert je luisteren naar je eigen lichaam. Het gaat om bewustwording, zien en voelen wie bent. Je voelt je lichamelijk en geestelijk fitter.

Krachttraining - S.t.a.r.s Groningen | Personal Trainer | Groningen - Haren - Zuidhorn

HIIT

High Intensity Interval Training is trainen waarbij je door intervals in een korte tijdsduur intensieve inspanningen levert. Ga jij de uitdaging aan?