Intake personal training

Bij S.T.A.R.S. is de intake altijd gratis

Onze intake personal training bestaat niet uit ellenlange vragenlijsten of een saai gesprek, maar een 4-stappenplan om jouw gezondheid in kaart te brengen en jouw doelen helder te krijgen. Aan de hand van het intakegesprek bepalen we welke personal trainer het best bij jou past of welk sportmaatje we aan jou kunnen matchen voor duo personal training.

De intake personal training kan op al onze locaties: Groningen, Haren en Zuidhorn.

Maak een afspraak

Stap 1. Intake personal training plannen

De eerste stap is de kennismaking. Daarvoor kun je het aanmeldformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een afspraak in een van onze 3 vestigingen. Het intakegesprek is gratis.

Twee experts wachten op je

Stap 2. Personal Training en Leef Coach

Niet alleen een personal trainer, maar ook onze vitaliteitscoach Esther zit op je te wachten. Zo kunnen we vanaf het begin al een goed fundament leggen en kijken welke training en personal trainer het beste bij je past. Zowel fysiek als mentaal!

Volledige analyse

Stap 3. 3D Bodyscan

Meten is weten. Met de nieuwste scanapparatuur brengen we jouw lichaam in beeld met de 3D-bodyscan. Tijdens de intake doen we een 0-meting. Zo kunnen we de voortgang tijdens het trainingstraject goed zien en bijhouden.

De nieuwste technieken aan zet

Stap 4. Test – Gymeyes

Bij de laatste stap van de intake wordt er door middel van videotechniek gekeken naar hoe jij beweegt, hoe je staat en hoe je oefeningen uitvoert. Zo kunnen we aandachtspunten herkennen en mogelijke blessures voorkomen.

Anna En Coen | Personal Trainer | Groningen - Haren - Zuidhorn

Op S.T.A.R.S. Personal Training kun jij bouwen. Door ons hoge kennisniveau en uitgebreide intake, weten we precies wat we doen en kun jij ervan uit gaan dat je op een verantwoorde en gezonde manier aan de slag gaat met jouw fysieke en mentale uitdagingen!

Laten we beginnen!

Vul het aanmeldformulier direct in voor een gratis intakegesprek op een van onze locaties.
Schrijf je nu in