Indy Hulleman

Groningen & Haren

Ik ben Indy Hulleman, personal trainer bij S.T.A.R.S. Personal Training.

Van jongs af aan ben ik een voetballer geweest, maar door blessures werd dit vervangen door fitness. Fitness vind ik fantastisch on te doen en is er veel om van te leren. Het is een mooie manier om aan je fysieke wensen te voldoen en daarbij het voorkomen van blessures door je lichaam sterker en vitaler te maken.

Ook is er een merkbaar verschil in je mentale kracht. Dat is bere-interessant. Daarnaast ben ik veel actief geweest in de buitensport, zoals mountainbiken, rotsklimmen, raften en meer buitenactiviteiten waar je lekker vies mag worden en je buiten je comfortzone moet treden.

Een passie voor sport heb ik al mijn hele leven, maar tijdens mijn mbo-opleiding Sport & Toerisme werd dit uitgebreid met beweging en vitaliteit, communicatie en gastheerschap. Daarna heb ik de hbo-opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen gevolgd. Tijdens de studie heb ik veel geleerd omtrent de ‘mind’ en ‘body’ van een mens en heb ik een aantal trainersdiploma’s behaald in combinatie met stages bij fitnesscentra.

Ik heb ondervonden dat ik het prettig vind om te bewegen, maar vooral in het bijzijn van andere personen. Door mijn kennis en kunde in te zetten binnen het geven van trainingen en gesprekken, hoop ik mijn passie voor een gezonde leeftijd en vitaliteit over te brengen. Daarnaast werk ik graag aan persoonlijke doelen, zoals afvallen, sterker worden (fysiek en mentaal) en een betere conditie. Een belangrijk gegeven is, is dat dit voor iedereen anders kan zijn en daarom kies is voor een unieke persoonlijke benadering.

Samen met jou kiezen we haalbare doelen en gaan we aan de slag op de manier die jij graag wilt. Jij en ik gaan deze uitdaging aan. Samen maken we er wat moois van.

Wil jij ook zien hoe leuk sporten en bewegen is en wat voor positief effect dit kan hebben op jouw leven? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake en proeftraining!

Meer dan alleen sporten

Bekijk 1 van de andere trainers

Coen

Coen Hofstra

‘Ik vind de vertrouwensband heel belangrijk. Eerlijkheid is daarbij noodzakelijk’
Lees meer

Britt

Britt Pouwer

‘Ik vind het belangrijk dat de manier van bewegen past bij jou’
Lees meer

Niek

Niek van Boeijen

‘Ik help mensen naar een gezondere en zelfverzekerde leefstijl’
Lees meer

Charisa

Charisa Mual

‘Ik ben erg gevarieerd en probeer alles eruit te halen wat je in je hebt’
Lees meer

Habo

Habo Nimer

‘Luisteren en goed inschatten zijn belangrijke eigenschappen in ons vak’
Lees meer

Vivian

Vivian van Weert

‘Ik zorg voor een veelzijdige en uitdagende training om jouw doelen te behalen’
Lees meer

Angel

Angel Maduro

‘Ik help mensen naar een gezondere en zelfverzekerde leefstijl’
Lees meer