Indy Hulleman

Groningen & Haren

Ik ben Indy Hulleman, personal trainer bij S.T.A.R.S. Personal Training.

Als je gaat trainen met Indy weet je één ding zeker, je krijgt een toegewijde personal trainer. Ga jij thuis verder aan de slag met zijn adviezen? Sta dan niet verbaasd te kijken als je een appje krijgt met de vraag hoe je work-out is gegaan. Ondersteuning op afstand is één van de unieke kenmerken van de personal trainers van S.T.A.R.S. en al helemaal van Indy.

Al vanaf jongs af aan is Indy bezig met sporten. Voetbal, fitness, mountainbiken, rotsklimmen, raften, niks was hem te gek. Niet alleen in zijn vrije tijd was hij bezig met sport, Indy volgde ook de mbo-opleiding Sport & Toerisme en ronde de Hbo-opleiding Sportkunde met succes af. Voor Indy is sport geen hobby, het is een manier van leven. Sporten zorgt niet alleen voor fysieke fitheid, het brengt ook een stukje mentale rust. “Het is een manier om niet alleen de dag fit te beginnen, maar deze ook relax door te brengen.”

Kies je voor Indy als je personal trainer, dan krijg je een trainer met een unieke persoonlijke benadering. Ben jij klaar om jezelf te overtreffen? Je grenzen op te zoeken? Niet alleen fysiek maar ook mentaal en daarin volledig ondersteund te worden door Indy? Tijdens een intake kiezen jullie samen haalbare doelen en gaan jullie aan de slag op de manier die jij graag wilt. “Jij en ik gaan deze uitdaging aan. Samen maken we er wat moois van!”

Wil jij ook ervaren hoe leuk sporten en bewegen is en wat voor positief effect dit kan hebben op jouw leven? Wil je hierbij ondersteund worden door Indy? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake en proeftraining!

Meer dan alleen sporten

Bekijk 1 van de andere trainers

Coen

Coen Hofstra

‘Ik vind de vertrouwensband heel belangrijk. Eerlijkheid is daarbij noodzakelijk’
Lees meer

Britt

Britt Pouwer

‘Ik vind het belangrijk dat de manier van bewegen past bij jou’
Lees meer

Niek

Niek van Boeijen

‘Ik help mensen naar een gezondere en zelfverzekerde leefstijl’
Lees meer

Charisa

Charisa Mual

‘Ik ben erg gevarieerd en probeer alles eruit te halen wat je in je hebt’
Lees meer

Habo

Habo Nimer

‘Luisteren en goed inschatten zijn belangrijke eigenschappen in ons vak’
Lees meer

Vivian

Vivian van Weert

‘Ik zorg voor een veelzijdige en uitdagende training om jouw doelen te behalen’
Lees meer

Angel

Angel Maduro

‘Ik help mensen naar een gezondere en zelfverzekerde leefstijl’
Lees meer