Dies Kamp

Groningen & Haren

Ik ben Dies Kamp, personal trainer bij S.T.A.R.S. Personal Training.

Ben je op zoek naar die personal trainer die je na elke sessie met een voldane glimlach de deur uit laat gaan? Dan heb je Dies nodig. Dies weet dat sporten niet alleen om de looks gaat, maar vooral om fit en gezond te zijn. Of je nou een paar kilo kwijt wilt, een specifiek sportdoel voor ogen hebt of gewoon je lichaam fit wilt houden. Dies ziet sport als een middel voor een gezonder leven en wil niets liever dan deze passie met jou delen.

Dies groeide op in Leeuwarden in een gezin dat geregeld in Oostenrijk te vinden was. Hiken en snowboarden in de Alpen, de liefde voor buitensporten is er met de paplepel ingegoten. In zijn vrije tijd gaf hij survivaltraining en was hij een seizoen zeilinstructeur. Als tiener was hij druk met gewichten in de weer voor die sixpack en indrukwekkende armspieren. Fitness ging toen vooral om de looks, dat is tegenwoordig wel anders. Na het afronden van zijn middelbare school volgde hij een fitness opleiding en ging hij aan de slag als personal trainer. Omdat stilzitten niet aan Dies besteed is, verhuisde hij naar Groningen en startte met de opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen, én startte als personal trainer bij S.T.A.R.S.

Kies je voor Dies als personal trainer, dan kun je kennismaken met de verrassende voordelen van functioneel fitness. Gezond kunnen blijven bewegen en je energiek voelen, dat is wat hierin centraal staat. Daarin wordt het mentale aspect zeker niet vergeten. Heb jij even een baaldag en zie je op tegen je training? Dan stimuleert Dies je juist om naar de training te komen. Je kunt je ei kwijt bij hem en wedden dat je met een goed gevoel de training verlaat? Achter die vermoeide lach van jou, staat Dies, trots en klaar om je te begeleiden naar je volgende overwinning.

Wil jij ook ervaren hoe leuk sporten en bewegen is en wat voor positief effect dit kan hebben op jouw leven? Wil je hierbij ondersteund worden door Dies? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake en proeftraining!

Meer dan alleen sporten

Bekijk 1 van de andere trainers

Coen

Coen Hofstra

‘Ik vind de vertrouwensband heel belangrijk. Eerlijkheid is daarbij noodzakelijk’
Lees meer

Britt

Britt Pouwer

‘Ik vind het belangrijk dat de manier van bewegen past bij jou’
Lees meer

Niek

Niek van Boeijen

‘Ik help mensen naar een gezondere en zelfverzekerde leefstijl’
Lees meer

Charisa

Charisa Mual

‘Ik ben erg gevarieerd en probeer alles eruit te halen wat je in je hebt’
Lees meer

Habo

Habo Nimer

‘Luisteren en goed inschatten zijn belangrijke eigenschappen in ons vak’
Lees meer

Vivian

Vivian van Weert

‘Ik zorg voor een veelzijdige en uitdagende training om jouw doelen te behalen’
Lees meer

Angel

Angel Maduro

‘Ik help mensen naar een gezondere en zelfverzekerde leefstijl’
Lees meer