Charisa Mual

Groningen

Ik ben Charisa Mual, personal trainer bij S.T.A.R.S. Personal Training.

Ben jij op zoek naar die personal trainer die jou met een glimlach naar huis laat gaan? Die jou er doorheen sleept, ook op zo’n dag dat je er als een berg tegenop ziet? Charisa weet van elke sessie een klein feestje te maken. Gezelligheid is belangrijk, maar doelen halen ook. Of dat nou is om wat kilo’s kwijt te raken, klaar te zijn voor een actieve buitenvakantie of als je gewoon wat beter in je vel wilt zitten. Mensen motiveren en stimuleren zit in het bloed van Charisa. “Als mensen vrolijk de deur uitgaan is mijn dag geslaagd.”

Al vanaf jongs af aan is Charisa bezig met sport. Na het behalen van haar zwemdiploma’s mocht ze van haar ouders een sport uitkiezen. Het werd turnen, maar hoe goed ze er ook in was, ze mistte een team. Wat volgde was een zoektocht naar een sport die beter bij haar paste. Ver hoefde ze eigenlijk niet te zoeken, handbal was de sport des huizes en na één training bijgewoond te hebben was ze verkocht. Nog wekelijks is ze te vinden bij de handbaltraining van haar team. Deze zoektocht naar wat echt bij haar paste zette zich ook door in haar professionele carrière. Na het behalen van haar opleiding Sport & Bewegen volgde ze verschillende opleidingen ter verdieping, maar het was het net niet. Maar toen Personal Training op haar pad kwam wist ze dat ze haar plek gevonden had.

Kies je voor Charisa als je personal trainer wees dan voorbereid dat dit misschien je toekomstige uitspraak kan zijn: “Het is gezellig maar ik ga ook helemaal kapot”. Een ontspannen, positieve sfeer is wat Charisa in elke sessie weet te creëren. Ze biedt een luisterend oor, want zoals ze zelf zegt; “personal training is zoveel meer dan gewichten heffen”. Maar, er moet ook getraind worden! Elke training is net weer een beetje anders, zo werken jullie samen op een leuke manier aan jouw doelen.

Wil jij ook ervaren hoe leuk sporten en bewegen is en wat voor positief effect dit kan hebben op jouw leven? Wil je hierbij ondersteund worden door Charisa? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake en proeftraining!

Meer dan alleen sporten

Bekijk 1 van de andere trainers

Coen

Coen Hofstra

‘Ik vind de vertrouwensband heel belangrijk. Eerlijkheid is daarbij noodzakelijk’
Lees meer

Britt

Britt Pouwer

‘Ik vind het belangrijk dat de manier van bewegen past bij jou’
Lees meer

Niek

Niek van Boeijen

‘Ik help mensen naar een gezondere en zelfverzekerde leefstijl’
Lees meer

Indy

Indy Hulleman

‘Iedereen is anders en daarom kies ik voor een unieke persoonlijke benadering’
Lees meer

Habo

Habo Nimer

‘Luisteren en goed inschatten zijn belangrijke eigenschappen in ons vak’
Lees meer

Vivian

Vivian van Weert

‘Ik zorg voor een veelzijdige en uitdagende training om jouw doelen te behalen’
Lees meer

Angel

Angel Maduro

‘Ik help mensen naar een gezondere en zelfverzekerde leefstijl’
Lees meer