Britt Pouwer

Groningen, Haren & Zuidhorn

Ik ben Britt Pouwer, personal trainer bij S.T.A.R.S. Personal Training.

Ben jij op zoek naar die personal trainer die je niet alleen fysiek weet te ondersteunen maar ook mentaal? Britt weet als geen ander hoe belangrijk sporten is voor je mentale gezondheid. Ze ondervond het aan den lijve toen ze in een depressie raakte en door middel van sporten weer een doel had. “Sporten is meer dan bewegen, je komt ook mentaal weer in beweging.”  En in beweging is ze gebleven!

Britt volgde de opleiding Sport & Bewegen aan het Alfa College en werkte daarna 5 jaar in een fitnessschool. Hier gaf ze verschillende lessen, van bootcamps en crossfit tot boksen en HIIT. Ze ontdekte nieuwe sporten als yoga en boulderen, waar ze nog meer die mentale rust vond. “Boksen werkt voor mij heel therapeutisch. Het geeft je veel zelfvertrouwen.” Al haar ervaringen neemt Britt mee in haar personal training, want juist dat 1 op 1 werken is uiteindelijk waar haar passie ligt. “Het leveren van een bijdrage aan iemands welzijn en de dankbaarheid die je ervoor terugkrijgt”, dat is wat personal training voor Britt zo speciaal maakt.

Kies je voor Britt als je personal trainer, dan krijg je een betrokken coach die je niet alleen fysiek weet te ondersteunen maar ook mentaal. “Ik vind het mooi om te zien dat mensen zich een personal training gunnen.” Of je nu gewoon puur aan de slag wil om kilo’s te verliezen, juist wil werken aan je armspieren of vooral lekker in je vel wilt zitten, Britt helpt jou graag.

Wil jij ook ervaren hoe leuk sporten en bewegen is en wat voor positief effect dit kan hebben op jouw leven? Wil je hierbij ondersteund worden door Britt? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake en proeftraining!

Meer dan alleen sporten

Bekijk 1 van de andere trainers

Coen

Coen Hofstra

‘Ik vind de vertrouwensband heel belangrijk. Eerlijkheid is daarbij noodzakelijk’
Lees meer

Niek

Niek van Boeijen

‘Ik help mensen naar een gezondere en zelfverzekerde leefstijl’
Lees meer

Charisa

Charisa Mual

‘Ik ben erg gevarieerd en probeer alles eruit te halen wat je in je hebt’
Lees meer

Indy

Indy Hulleman

‘Iedereen is anders en daarom kies ik voor een unieke persoonlijke benadering’
Lees meer

Habo

Habo Nimer

‘Luisteren en goed inschatten zijn belangrijke eigenschappen in ons vak’
Lees meer

Vivian

Vivian van Weert

‘Ik zorg voor een veelzijdige en uitdagende training om jouw doelen te behalen’
Lees meer

Angel

Angel Maduro

‘Ik help mensen naar een gezondere en zelfverzekerde leefstijl’
Lees meer