Armin de Leeuw

Groningen & Haren

Ik ben Armin de Leeuw, personal trainer bij S.T.A.R.S. Personal Training.

Trainen met een voormalig professioneel rugbyspeler die ook nog eens in opleiding is tot fysiotherapeut? Dat kan als je een personal training met Armin de Leeuw boekt. Armin heeft tot een paar jaar terug op het hoogste niveau in Nederland rugby gespeeld. Hij maakte onderdeel uit van de Nederlandse onder 20 selectie, speelde in de Nederlandse ereklasse en werd opgeleid bij het Nationaal talenten centrum van de Nederlandse rugby bond. Maar na heel wat blessureleed kwam er een einde aan zijn professionele rugby loopbaan, maar niet aan zijn passie voor sport.

Als er één ding is dat Armin geleerd heeft van zijn gedwongen dagen op de bank, is dat niet kunnen sporten hem onrustig maakt. “Sporten breng rust in mijn hoofd en in mijn lijf. Ik gun andere mensen ook die rust.” Tegenwoordig volgt Armin de opleiding fysiotherapie, “ik heb genoeg ervaring op de behandelbank”, doet hij aan fitness én is hij personal trainer bij S.T.A.R.S.

Kies je voor Armin als je personal trainer, dan krijg je een positief en verbaal aanwezige coach. Omdat hij graag een sociaal praatje maakt én je door de moeilijke momenten heen coacht. Juist het sociale aspect is wat personal training voor Armin zo belangrijk maakt. Of je nu komt omdat je je wilt voorbereiden op een marathon, of je gewoon wat kilo’s kwijt wilt. Armin is als een kameleon en past zich graag aan naar jouw wensen. “Ik help graag mensen in hun persoonlijke reis, daar haal ik voldoening uit.” 

Wil jij ook ervaren hoe leuk sporten en bewegen is en wat voor positief effect dit kan hebben op jouw leven? Wil je hierbij ondersteund worden door Armin? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake en proeftraining!

Meer dan alleen sporten

Bekijk 1 van de andere trainers

Coen

Coen Hofstra

‘Ik vind de vertrouwensband heel belangrijk. Eerlijkheid is daarbij noodzakelijk’
Lees meer

Britt

Britt Pouwer

‘Ik vind het belangrijk dat de manier van bewegen past bij jou’
Lees meer

Niek

Niek van Boeijen

‘Ik help mensen naar een gezondere en zelfverzekerde leefstijl’
Lees meer

Charisa

Charisa Mual

‘Ik ben erg gevarieerd en probeer alles eruit te halen wat je in je hebt’
Lees meer

Habo

Habo Nimer

‘Luisteren en goed inschatten zijn belangrijke eigenschappen in ons vak’
Lees meer

Vivian

Vivian van Weert

‘Ik zorg voor een veelzijdige en uitdagende training om jouw doelen te behalen’
Lees meer

Angel

Angel Maduro

‘Ik help mensen naar een gezondere en zelfverzekerde leefstijl’
Lees meer