Personal Training Haren

De club voor personal training Haren

In het centrum van Haren vind je S.T.A.R.S. Personal Training. In de ruim opgezette club krijg jij privé trainingen van jouw personal trainer. Weet jij dat sporten goed voor je is, maar heb je een stok achter de deur nodig om de trainingen leuk te maken? Dan is personal training Haren dé locatie voor jou!

Samen met jouw personal trainer heb je 60m2 tot je beschikking om 1-op-1 aan de slag te gaan om jouw doelen te behalen op de manier die het beste voor jou werkt!

Met onze unieke aanpak is S.T.A.R.S. perfect voor diegene die graag in privacy traint met een personal trainer die betrokkenheid toont en waarbij je je op je gemak kunt voelen. Je kunt hier trainen op jouw manier. Samen met de personal trainer bepaal je de doelen die je wilt halen en je werkt hiernaartoe op een manier die past bij jou. Vooraf bepalen we waar jouw lichaam behoefte aan heeft met 3D-beeld en videotechnieken. De resultaten worden gebruikt om een schema te maken voor intermittent fasting, yoga, kracht en cardio of de 1 op 1 training. Dit doen we ook om de voortgang bij te houden. Dat geeft jou extra motivatie!